Home
Huisartsen
Haverweg 55  -  6991 BR  -  RHEDEN
 
Designed by top-quality.nl
Apotheek
Fysiotherapie
Logopedie
Podotherapie
Huidtherapie
Psychologie
Kinderpsychologie
Huisartsenlab. oost
Ergotherapie
Thuiszorg
Medisch pedicure
Thuiszorg Rheden
Team Verzorging & Verpleging in medisch centrum Rheden
Haverweg 55
6991 BR Rheden
Telefoon: 026 - 376 22 22
www.stmg.nl

Verzorging
Verzorgenden van STMG kunnen u helpen bij het opstaan, wassen, douchen, aankleden en het aantrekken van steunkousen. Zo nodig komen we meerdere keren per dag, bijvoorbeeld ook weer bij het naar bed gaan.
Verpleging
Wijkziekenverzorgenden en wijkverpleegkundigen bieden verpleegkundige zorg als dat nodig is na een ziekenhuisopname of als gevolg van ziekte of een chronische aandoening. Wij helpen bijvoorbeeld met medicatie, wondzorg en andere verpleegkundige handelingen bij u thuis. Verpleegkundige zorg wordt altijd afgestemd met uw huisarts of specialist.
Specialistische zorg
Een aantal wijkverpleegkundigen zijn speciaal geschoold en bieden u desgevraagd  informatie, advies, en begeleiding op het gebied van: Diabetes, Astma/COPD, Reuma, Palliatieve zorg (zorg in de laatste levensfase), Oncologie, Geriatrie (ouderenzorg), Dementie, enzovoorts. 
Mantelzorgondersteuning
Als u dagelijks voor iemand anders zorgt, loopt u een groot risico overbelast te raken. Om dat te voorkomen kan team Verzorging & Verpleging van STMG een deel van uw zorgtaken van u overnemen. Bijvoorbeeld op een vaste ochtend of middag in de week. Zo heeft u een moment voor uzelf en weet u zeker dat de zorg goed geregeld is.
Klantenservice STMG voor al uw vragen over zorg thuis
Met al uw vragen over zorg kunt u 7 x 24 uur per dag bellen met onze klantenservice.
Orth. schoentechniek
RheFit
DiŽtist